Ben je op zoek naar de beste koffiemachine voor jou?

 Met een volautomatische espressomachine van JURA of Melitta zet je met 1 druk op de knop een espresso, koffie, latte of cappuccino van versgemalen bonen.

 

   Bestel nu!  

Koffiezetapparaat Jura
 
Wil je met een persoonlijke aanpak uw toestel kiezen? Koffiezetapparaten zijn er in verschillende soorten en maten. 
..
Lekkerder, handiger en sneller dan met een capsuletoestel, zoals Nespresso, Dolce Gusto of Senseo of andere, als je 's ochtends snel een kopje koffie wil drinken.
 
Service
 
ROSS Coffee Specialty Roastery geeft u een persoonlijke, snelle en professionele service. Wij staan klaar op al uw vragen snel en correct te beantwoorden.
Alle modellen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid bij leverancier. Wij raden u aan om steeds met ons contact op te nemen om de juiste voorraad en levertermijnen te kennen (via sabrina@rosscoffee.be)
 
Garantie
 
De fabrikant geeft op huishoudtoestellen 2 jaar garantie, voor professionele toestellen 1 jaar. De factuur van aankoop houdt u best bij om de garantie te kunnen bekomen.
Wenst u echter een bijkomende service zoals afhalen of het toestel wegbrengen en terug ophalen bij de dealer of fabrikant, zijn wij verplicht u hiervoor een vergoeding aan te rekenen van 35 euro.
.

   Bestel nu!