ROSS mobiel: officiële ontluiking

Wim Rosseau

Koffieliefhebbers en liefhebbers van allerlei andere fijne lekkernijen ... onze eerste mobiel is helemaal klaar. Vandaag, vrijdag 23 september 2016, stellen wij met veel trots ons mobiele koffiekar, de "ROSS mobiel" en het mobiele ROSS team voor.

Zaterdag, 24 september, dag van de Klant, is onze winkel open van 9 tot 15! Kom genieten van een espresso, amreicano, cappuccino, zelfgebakken wafel, zelfgemaakte porto, prosecco, croque monsieur, vlaai, bees, vlier

Be there, enjoy it!

Read more →

Mobiele ROSS Specialty Koffiebar

Wim Rosseau

De eerste finetuning is getest, we zijn er nog niet helemaal. Tegen woensdag wordt een verdere aanpassing van kleine details verwacht om volledig klaar te zijn om woensdag 3 augustus.

Julie en Lotte zullen lekkere Mercator koffie, prosecco en een hartige croque aanbieden op Playa Crubeca (https://www.facebook.com/groups/876351339086713/?fref=ts)

 

 

Read more →

Primeur: ROSS mobiel; én gratis glaasje prosecco

Wim Rosseau

De eerste ROSS mobiel is klaar, althans de buitenkant. Na maanden ontwerpen, aanpassen, finetunen hebben we vandaag ons gewrapte Corsa mogen afhalen.

De bezoekers en klanten die zaterdag 16 april langskomen genieten van de live primeur en kunnen het resultaat bewonderen met een gratis glaasje Prosecco!

 

 

Read more →