ROSS Coffee 's koffiebar - overname in De Vleeshalle

Wim Rosseau

Wij bieden een unieke kans voor ondernemers om onze geliefde coffee bar in het hart van Mechelen over te nemen. Gelegen in De Vleeshalle, onderscheidt onze stand zich door zijn exclusiviteit in het aanbieden van koffie, thee en andere warme dranken, inclusief homemade iced coffees en iced tea’s.

ROSS Coffee's koffiebar over te nemen in De Vleeshalle, Mechelen


Wat wij bieden:
• Exclusiviteit: Wij zijn de enige aanbieder van koffie, thee, desserten, taarten en pralines en chocolade in De Vleeshalle (met uitzondering van ijs, pannenkoeken en wafels). Dit garandeert een unieke positie zonder directe concurrentie binnen de foodhall.
• Ondersteuning en Gemak: De afwas, afvalverwerking en schoonmaak van de hal wordt verzorgd door De Vleeshalle. Dit maakt het beheer eenvoudiger en kostenefficiënt.
• Flexibele Personeelsbezetting: De zaak kan uitgebaat worden met of zonder vast personeel of met flexi/studenten. Er is geen drankenvergunning nodig en er zijn geen extra kosten voor zaalonderhoud.
Overname Details:
• Inrichting en Apparatuur: De stand, door ons ontworpen en ingericht wordt instapklaar verkocht met alle apparatuur (espressomachine La Marzocco GB5, Anfin maler, Mählkönig dubbele maler, pralinetoog, ijs- en diepvrieskasten en meer)
• Overnamedatum: 15 april 2024, met mogelijkheid tot training en overdracht van kennis.

Reden voor Verkoop: Wegens de complexiteit van meerdere activiteiten, hebben we besloten deze bloeiende zaak te verkopen.
Interesse? Neem contact op voor meer informatie voor deze kans om deel uit te maken van de bruisende gemeenschap van De Vleeshalle: sabrina@rosscoffee.be