ROSS Coffee breidt uit

Wim Rosseau
Wij hebben goed nieuws! Veel goed nieuws

ROSS Coffee is sinds de oprichting gestaag gegroeid door het ambachtelijk roasten van kwaliteitskoffie. Bonen van topkwaliteit, licht geroosterd en uiteraard met veel diverse fijne smaaktoetsen.

Sinds 2017 is door de Vlaamse regering besloten dat er geen vergunningsplicht meer is voor een kleine branderij zoals de onze! Dus ook geen zorgen meer over wat mag en wat niet mag op onze huidige locatie.

In 2019 hebben wij een serieuze stap genomen met de opening van een #koffiebar in De Vleeshalle, in Mechelen. Meermaals door verschillende instanties verkozen tot de mooiste Mercado in de Benelux, zelfs in Europa!

Daarvoor hebben we ook meer koffie geroosterd. Met een verdere groei in het vooruitzicht zijn wij einde 2019 op zoek gegaan zijn naar een andere locatie voor een grotere brander.

Bijna een jaar na de opstart van de zoektocht hebben wij een nieuw pand gevonden. Praktisch zullen wij de branderij verhuizen zodra het mogelijk is. De inschatting is dat dit ergens begin 2021 zal zijn.


Blijf lokaal kopen, zeker in deze onwezenlijke tijd.

#koffie #ambachtelijk #lokaal #artisanaal #koffiebranderijROSS Coffee vanaf 2021

Read more →

DISCO party in St Niklaas

Wim Rosseau

Zin in een ouderwetse DISCO party? Genieten van een mix van soul, funk en pop.

Zin om gratis naar dé Disco party van het jaar te gaan? 

Zaterdag 27 februari in St Niklaas.

Bestel een abonnement van  12 Specialty Coffees en krijg 1 gratis toegangskaart of bestel een abonnement voor 6 maanden en krijg 2 toegangskaarten gratis.

Per bestelling van 95 euro is er ook een gratis toegangskaart.

Wees snel, de laatste kaarten wachten op u.

Read more →