De ROSS advertenties worden feestelijker

Wim Rosseau

De korste dagen van het jaar naderen met rasse schreden. De ROSS advertenties worden feestelijk. Wij helpen u graag verder met een heel lekker dagelijks kopje koffie. Online bestellingen worden 1 of 2 dagen later geleverd. Wil u eerst proeven? Dat kan ook, op zaterdag kan u heel wat uitleg bekomen terwijl u onze koffies proeft. Uiteraard kan u ook echte organische thee en artisanale pralines bij ons vinden.

Read more →

Gezien in de nieuwe Omroeper

Wim Rosseau

Vandaag staat ROSS Coffee reeds voor de 2° maal op de cover van de nieuwe Omroeper met een smakelijke advertentie. En daar zijn wij blij mee.

Gezien het succes van de beperkte opening op zaterdagmorgen zijn er plannen om op zaterdag langer open te blijven. Mogelijks ook voor en tijdens de feestdagen meerdere dagen.

Read more →

Nieuw: Artisanale pralines van Casemir

Wim Rosseau

ROSS Coffee heeft het gamma uitgebreid met superlekkere artisanale pralines van Casemir. De proefdoosjes waren al bijna op voor ze geopend werden :).

De primeur voor de eerste kopers is voor onze bezoekers in de winkel op zaterdagmorgen. Vanaf volgende week zullen ze ook via de webshop te koop zijn.

Onze geschenkverpakkingen zijn ook reeds te bekijken in onze winkel. Wil u zeker zijn van een tijdige levering, kan u uw bestelling al maken en een leverdatum afspreken

Onze winkel ligt in het centrum van Kruibeke, vlak aan het postkantoor. Wij zijn open van 9 tot 12.30.

U kan bij Ross Specialty Roastery terecht voor een heel gamma aan artisanaal geroosterde koffies, 16 verschillende organische thee's van Pure Tea, artisanale pralines, accessoires om uw koffie te zetten en espressotoestallen van het topmerk JURA, waarmee u gegarandeerd jarenlang uw lekkere espresso's thuis kan zetten.

Wim

Read more →