Vers geroosterde koffie

Bij ROSS Coffee roosteren we koffie langzaam en op lage temperatuur voor een optimale smaak. We werken uitsluitend met Specialty Coffee – zorgvuldig geselecteerde single origins en onweerstaanbare blends. Onze 100% arabica-koffies hebben een cupscore van minstens 80 en zijn volledig traceerbaar van plantage tot kopje.

Specialty Coffee van uitmuntende kwaliteit

Onze bonen worden op grote hoogte met zorg geteeld, de rijpe bonen met de hand geplukt, gewassen en gedroogd door kleinschalige familiebedrijven.

Om de unieke smaakprofielen optimaal tot hun recht te laten komen, roosteren wij onze koffies op een specifieke manier, afgestemd op filter of espresso.
Zo garanderen wij de puurheid en complexiteit van iedere kop, perfect passend bij jouw zetmethode.

De FOD Economie heeft Wim Rosseau van ROSS Specialty Coffee officieel erkend als ambachtsman. Hij ontvangt deze wettelijke erkenning omdat hij zijn kwaliteitsvolle Specialty Coffee op een authentieke en ambachtelijke manier roostert.