ROSS Coffee op dé Bedrijvennetwerkdag: Bezoek uw Koffiecoach

Wim Rosseau
Beste ROSS Coffee fan

 

De Bedrijvennetwerkdag van VOKA belooft een opwindende gelegenheid te worden voor ondernemers en bedrijven in Vlaanderen die méér over koffiewereld willen weten. Schrijf je in via deze link

Wat kun je verwachten van Sabrina, uw Koffiecoach?

☕ Proeverij van Topkwaliteit Koffie: Bezoek onze stand en proef een selectie van hoogwaardige koffiebonen uit verschillende regio's. Ontdek de rijke smaken en aroma's die we kunnen leveren aan jouw bedrijf.

☕ De koffies komen uit onze eigen branderij: zorgvuldig gekozen en geroosterd. Enkel van topkwaliteit om zo de lekkere smaken te kunnen vrijgeven

☕ Demonstraties van Innovatieve Koffiemachines: Wij laten je de nieuwste koffiemachines zien die niet alleen geweldige koffie zetten,maar ook efficiëntie en gemak bieden voor jouw bedrijf.

☕ Consultatie voor Jouw Bedrijf: Sabrina staat klaar om jou te adviseren over de beste koffiekeuzes en koffiemachines die passen bij de behoeften van jouw bedrijf.

☕ Duurzaamheid en Maatschappelijke Verantwoordelijkheid: Leer hoe de Koffiecoach bedrijven helpt om milieuvriendelijke koffieproducten te kiezen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

 

Sabrina

 

TIP: kan u niet komen: probeer ons Proefpakket

Koop je ROSS Specialty Coffee hier